Matracvágás

Amikor második, vagy sokadig tulajdonosként veszel hajót, vagy hosszabb használat után kifeküdt, elfáradt lesz a hajódban lévő matrac, esetleg penészes, vagy egyéb szennyeződések “tarkítják” higiéniai és kényelmi szempontból is elérkezett a csere ideje. Kiváló minőségű Túra matracok, vagy Sport matracok közül választhatsz, igény szerint.

A Túra matracok rugalmasabb habtextúrájú matracok, kényelmi szempontból kissé puhábbak, hosszantartó kellemes pihenőfelületet adnak. A Sport matracok feszesebb tónusú, keményebb fekvőfelületet biztosító matracok, melyek a keményebb ágymatracokat kedvelők ideális választása lesz.

 

KÉRD CÉGÜNK AJÁNLATÁT
Ajánlatkérés

A matracok cseréje mellett a huzatok cseréje is elengedhetetlen, mind higiéniás, mind optikai szempontból. Sokszor döntetenek ügyfeleink úgy, hogy a matracot még hibátlannak gondolják, de annak huzatát szívesen lecserélnék, különböző okok miatt. A huzatok cseréje, abban az esetben nyújthat megoldás, ha a matrac valóban jó állapotú, sarkai élesek, textúrája újszerű. A hajód belső tere újjá tud születni, a matracok áthúzásával, újragondolásával. 

Huzatok tekintetében kiváló minőségű szenny-, és víztaszító, vízlepergető bútorszövetekkel, hajós műbőrökkel dolgozunk, kárpitozunk. Számtalan színből, és huzatból választhatsz, tedd hajód belső terét izgalmassá, legyen kényelmes, békés és nyugodt álmod új matracodon. Egyéb hajós kiegészítők, párnák matracaiddal megegyező színben, formatartó, mosható, a hajós élet viszontagságaira tervezett párnabelsőkkel, izgalmas, yacht huzatokban. 

pageup