PlasDECK

Fedezd fel az utánozhatatlan minőségű, korszerű gyártási technológiával készült, új generációs PlasDECK csúszásmentes deck burkolatot, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak és az idő múlásával sem veszít szépségéből

A PLASDECK AZOK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, AKIK CSAK A LEGJOBBAT AKARJÁK A HAJÓJUK SZÁMÁRA. A PLASDECK AKRON-BAN (USA) KÉSZÜL, A MŰANYAG POLIMEREK FŐVÁROSÁBAN. ITT TANULMÁNYOZZÁK ÉS GYÁRTJÁK, KIZÁRÓLAG A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ALKOTÓELEMEKET HASZNÁLVA. EZ TESZI A PLASDECK -ET A PIACON ELÉRHETŐ LEGMAGASABB SZINTŰ TERMÉKKÉ.

"FEDEZZE FEL AZ EGYETLEN SZINTETIKUS TIKFA FEDÉLSZETBORÍTÁST, AMI VILÁGÍT A SÖTÉTBEN"

A PLASDECK SZÁMOS SÍJAT NYERT, KÖSZÖNHETŐEN RAGYOGÓ AZÚRKÉK SZÍNŰ VONALAINAK, AMIK A NAPPALI NYUGODT ÉS ELEGÁNS SZÜRKE TÓNUSTÓL AZ ÉJJELI SZIKRÁZÓAN FÉNYES KÉK SZÍNIG VÁLTOZNAK! A PLASDECK RAGYOGÓ AZÚRKÉK VONALAI FÉNYLENEK A SÖTÉTBEN, KÖSZÖNHETŐEN A NAPKÖZBEN ELTÁROLT NAPENERGIÁNAK, EGYEDÜLÁLLÓ STÍLUST ÉS BIZTONSÁGOS VILÁGÍTÁSRENDSZERT ADVA A HAJÓJÁNAK AZ ÉJJELI ÓRÁKBAN

NEM-KIOLDÓDÓ LÁGYÍTÓSZEREK
MINDEN MŰANYAGFAJTA TARTALMAZ OLAJOKAT, AMIK ÁLTALÁBAN SZABADON MOZOGNAK AZ ANYAGBAN. ÍGY EZEK IDŐVEL KIOLDÓDNAK A FELSZÍNEN, AHONNAN LEMOSÓDHATNAK VAGY CSÖKKENHET A MENNYISÉGÜK, EZZEL KÁROSÍTVA A RAGASZTÓANYAG TÖMÖRSÉGÉT. A PLASDECK -BEN LEVŐ OLAJOK NEM OLDÓDNAK KI, HANEM MEGŐRZIK HELYÜKET AZ ANYAGBAN. ENNEK KÖSZÖNHETŐEN A PLASDECK NEM SZÁRAD KI ÉS /VAGY NEM MÁLIK SZÉT AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL, MEGTARTVA ÍGY TAPADÁSÁT AZ ALATTA LEVŐ FELÜLETHEZ. EZ AZ ELJÁRÁS A PLASDECK KIZÁRÓLAGOS TULAJDONA, KÖSZÖNHETŐEN A SZABADALMAINKNAK. E TULAJDONSÁGOKKAL A PIAC EGYETLEN MÁS SZINTETIKUS BEVONATA SEM RENDELKEZIK.

A LEGJOBB UV-VÉDELEM
A PLASDECK -ET A PIACON FELLELHETŐ LEGJOBB UV-VÉDELEMMEL LÁTTUK EL. UGYANAZZAL, AMIT A LEGELISMERTEBB AUTÓGYÁRTÓK HASZNÁLNAK AUTÓIK MŰANYAG ALKATRÉSZEINEK VÉDELME ÉRDEKÉBEN. AZ UV-VÉDELEM AZ ANYAG TELJES VASTAGSÁGÁRA KITERJED, ELKERÜLVE EZZEL, HOGY IDŐVEL CSÖKKENJEN A HATÁSFOKA.

 

GOMBÁSODÁST GÁTLÓ SZEREK
A PENÉSZ ÉS A GOMBA MINDEN VIZES KÖRNYEZETBEN FELBUKKANHAT. AZONBAN A PLASDECK GOMBÁSODÁST GÁTLÓ SZEREINEK KÖSZÖNHETŐEN EZEKNEK ESÉLYÜK SINCS.

CSAK A LEGJOBBAT


NINCS KARBANTARTÁS
ELLENÁLL MINDENNEK. SZAPPANNAL ÉS VÍZZEL TISZTÍTHATÓ, SZÜKSÉG ESETÉN MAGASNYOMÁSÚ MOSÓVAL.


CSÚSZÁSMENTES

A PLASDECK -KEL SOHA NEM FOG ELCSÚSZNI. NEDVESEN VAGY SZÁRAZON, MINDIG UGYANAZT A HIHETETLEN TAPADÁST BIZTOSÍTJA.


SAJÁT LOGÓK

A PLASDECK VÉGTELEN LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT, HOGY HAJÓJÁT SZEMÉLYRE SZABHASSA. IGÉNYEI SZERINT BELEGRAVÍROZZUK SAJÁT LOGÓJÁT A FEDÉLZETBE.

"AZ EGYETLEN SZINTETIKUS FEDÉLZETBORÍTÁS, A COOLTEK - AMIT MÁS PVC FEDÉLZETBORÍTÓ ANYAGOKHOZ KÉPEST 15°C - 20°C -KAL HŰVÖSEBBNEK ÉRZÜNK - SOHA NEM ÉGETI MEG A TALPÁT, MÉG A LEGFORRÓBB NAPON SEM"

TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK

A LEGMAGASABB MINŐSÉG A PIACON

ÖREGEDÉS-ELLENI SZABADALOM

NEM VÁLTOZTATJA SZÍNÉT AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL

MELEGHEGESZTÉSŰ RENDSZER

KÖRNYEZETBARÁT MÓDON A PLASDECK ÚJRAHASZNOSÍTJA TERMÉKEIT, HOGY ÚJAKAT KÉSZÍTSEN (ECO-SOROZAT)

HANG- ÉS ZAJCSÖKKENTŐ

5 ÉV GARANCIA

A PLADECK -ET KÉZZEL KÉSZÍTIK SZAKÉRTŐ MUNKATÁRSAINK ÉS KIZÁRÓLAG KÉPZETT KOLLÉGÁINK SZERELIK BE. ÍGY AZ ÖN PLASDECK TERMÉKE MINDIG TÖKÉLETES ÉS GYÖNYÖRŰ MARAD AZ ÉVEK SORÁN.

TÖBB MINT 20 ELÉRHETŐ SZÍNBEN

 

HAGYOMÁNYOS SOROZAT

TIKFA - MONTAUK - NATÚR - VILÁGOS - ANTIKOLT - MAHAGÓNI

FÉMES SOROZAT

EZÜST - PALASZÜRKE - DELFINSZÜRKE

COOLTEAK SOROZAT

COLLTEAK - HAMU

HAGYOMÁNYOS SOROZAT

Tikfa-Fekete
Tikfa-Fehér
Tikfa-Parázs
Montauk-Fekete
Montauk-Szürke
Montauk-Fehér
Natúr-Fekete
Natúr-Fehér

"AZOKNAK, AKIK
A JÖVŐBE
TEKINTENEK, DE
SZERETIK
A HAGYOMÁNYOSAT"

Natúr-Parázs
Világos-Fekete
Világos-Fehér
Világos-Szürke
Antikolt-Fekete
Antikolt-Fehér
Mahagóni-Fekete
Mahagóni-Fehér

FÉMES SOROZAT

Ezüst-Szürke
Ezüst-Fehér
Ezüst-Kék
Pala-Fekete
Delfin-Fehér

COOLTEAK SOROZAT

Coolteak-Fekete
Coolteak-Tikfa
Hamu-Fekete
Hamu-Szürke
Hamu-Kék